Theater en uit eten in Amsterdam

Thijs by Dikker en Thijs
In een 18e eeuw pakhuis nabij de Melkweg zit Dikker & Thijs, een haute cuisine restaurant van hospitality pionier Henri Thijs. Al bijna 100 jaar niet meer weg te denken uit Amsterdam, zit Dikker & Thijs op een prachtige plek in hartje Amsterdam. Met een traditionele en rijke Franse keuken in combinatie met een winkel vol met delicatessen, is Dikker & Thijs inmiddels een bekende naam binnen de Amsterdamse horeca. Menig jonge kok en gastheer leert hier de fijne kneepjes van het vak en onder andere de eerste Nederlandse driesterren chef zou hier beginnen.

Dikker en Thijs staat bekend om zijn verfijnde Franse kookkunst. Hierin krijgen gasten meerdere kleine en middelgrote gangen met exclusieve gerechten. Geniet van échte kwaliteit en goede producten in ons historierijke pand. Op het menu zie je alle delicatessen van de Franse keuken, die je tevens bij ons kunt kopen in de winkel naast het restaurant. Zo kun je zowel in het restaurant als thuis genieten van de innovaties uit Frankrijk.

Voor het theater even heerlijk genieten van goede gerechten? Dat kan bij Dikker & Thijs. Dit restaurant is gelegen tussen meerdere prachtige theaters in Amsterdam. Ben je onderweg naar Koninklijk theater Carré? Lucky you! Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen in het veelzijdige haute cuisine restaurant Dikker & Thijs. Met strakke, witte lakens op de tafel en een gezellige vol restaurant ben jij klaar om er een prachtige avond uit van te maken. Probeer daarom het traditionele Franse restaurant Dikker & Thijs.

Bistro Baret
Bistro Baret is te vinden om de hoek van het Koninklijke theater Carré. Ben je onderweg naar het theater, kom dan langs voor eten in luxe. Deze unieke locatie geeft je rechtstreeks uitzicht op de ingang voor musici en artiesten die dezelfde avond nog moeten optreden in het Carré. In deze gezellige en knusse bistro komen zowel vaste bewoners uit de omgeving, als bezoekers van het theater. Geniet samen van de verrassende smaken die op het menu staan. Bistro Baret is nog niet zolang open, maar staat nu al bekend om zijn verse mosselen en malse stuk côte de boeuf.

Bistro Baret heeft een uitstekende locatie, je kunt na het diner zomaar binnenstappen in het indrukwekkende theater Carré. Het eten is daardoor al net zo bijzonder en divers als de culturele avond die je daarna nog te wachten staat. Maak er echt een dagje uit van, deze bistro staat bekend als upmarket, maar is voor iedereen een heerlijk uitstapje.

Het menu van Bistro Baret kent enkele culinaire hoogstandjes en bovenal diversiteit. Zowel liefhebbers van vlees, als vis en ook groente kunnen hier terecht. De steak tartare is perfect klaar gemaakt, terwijl salade of verse mosselen vooraf een waar genot voor je smaakzintuigen zijn. Op het hoofdmenu zie je opnieuw verse mosselen, maar dan met een unieke bite. Verder zie je verfijnde vleesproducten uit de Schotse keuken. Als afsluiting kun je kiezen uit fruit in een rekje, een kaasplankje of een smaakvol ijsdessert. Bij Bistro Baret vindt je een gevarieerd menu met heerlijke smaken.